به گزارش“دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا، بیژن نوباوه وطن اظهار کرد: ازدواج مثل هر مرحله ای از زندگی باید در زمان مقرر خود انجام شود و اگر این مرحله از زندگی افراد، به لحاظ اقتصادی و فرهنگی عقب افتاد، علاوه بر خود فرد، جامعه هم در آینده با مشکلاتی رو به رو خواهد شد.
وی عوامل متعددی را در بالا رفتن سن ازدواج جوانان مؤثر خواند و گفت: از جمله عوامل، اقتصادی و فرهنگی است که البته شرایط اقتصادی هم به مسائل فرهنگی جامعه بر می گردد.
نوباوه ادامه داد: پیشتر جوانان زندگی را در خانه های ۱۰- ۱۲ متری آغاز می کردند، در حالی جوانان امروزی می خواهند در خانه های ۱۲۰ متری زندگی کنند که این امر نشان دهنده این است که برخی تمایلات در جوانان امروزی نسبت به جوانان گذشته تغییر کرده که نمی توانند به یک ازدواج ساده روی آورند.
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و فرهنگی هر کدام به نوبه خود در بالا رفتن سن ازدواج تاثیر گذار است، افزود: در شهرهای بزرگ نسبت به کوچک، مسائل فرهنگی در بالارفتن سن ازدواج مؤثر بوده و همین مسئله باعث شده تا دشمنان جمهوری اسلامی دست به کار شوند تا علاوه بر اینکه تمایل به ازدواج را در بین جوانان کم کنند، مسائل رایج در کشورهای غربی از جمله داشتن رابطه به جای ازدواج که همان ازدواج های سفید است را در جامعه رواج دهند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یکی از راهکارهای مؤثر در کاهش سن ازدواج جوانان را، ازدواج های دانشجویی دانست و گفت: مراحل فرهیختگی و بهترین مرحله آن یعنی دوره دانشجویی، یکی از بهترین مراحلی است که انسان می تواند شناخت کافی از طرفین پیدا کند و علاقه مند به زندگی مشترک شود که این امر در ایران رواج پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: ازدواج دانشجویی می تواند یکی از موفق ترین ازدواج ها باشد چرا که شناخت افراد تقریبا در اثر رفت و آمد دوران دانشجویی کامل می شود و می توانند با شخصیت یکدیگر بهتر آشنا شوند، البته این در صورتی مقدور است که شرایط اقتصادی آن ها هم فراهم شود تا با گذشت زمان دچار مشکل نشوند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اقذامات مجلس برای ترویج و تسهیل ازدواج جوانان گفت: مجلس شورای اسلامی علاوه بر تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان، سازمان ملی جوانان را از سازمان ورزش جدا کرد تا بهتر از این ها به امر مقدس ازدواج پرداخته شود که به دلیل مشکلات مالی زیاد در این زمینه به نتیجه ای نرسیدیم.
به گزارش شورای عالی انقلاب فرهنگی، نوباوه گفت: نگاه به ازدواج، نگاه به زندگی سالم است که اگر تعریف جامعه از زندگی سالم به دلیل تاثیرگذاری فرهنگ غلط بیگانه عوض شود تعابیر دیگری به وجود می آید که مفاهیم ارزشی در جامعه را بی رنگ می کند.
انتهای پیام /