به گزارش “دانشجوآزاد“حسین زین الصالحین در نشست خبری ضمن گرامیداشت یاد خاطره جانباختگان زلزله پنجم دیماه سال ۱۳۸۲شهرستان بم ، اظهار داشت: دولت برای بهبود و سهولت خدمات رسانی به مردم کارت ملی و شناسنامه هوشمند را طراحی کرده و برای مردم تعویض کارت ملی قدیم به هوشمند برای دریافت خدمات به یک ضرورت تبدیل شده است.
12:42:39 - چهارشنبه 6 دی 1396
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان:
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان گفت: بیشترین نرخ رشد جمعیت در استان کرمان مربوط به شهرستان رودبار با ۲/۵ درصد و کمترین آن مربوط به شهرستان کوهبنان با ۰/۶ درصد است.
وی گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان پروژه های ثبت احوال در جنوب استان کرمان است و نوسازی ادارات در حال اجرا هستند و حرکت توسعه ای خوبی در این استان آغاز شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان با بیان اینکه دفاتر پیشخوان و پست استان کرمان آماده خدمات رسانی برای صدور کارت هوشمند ملی هستند، افزود: یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه کارت هوشمند ملی برابر با ۵۰ درصد مردم کرمان تا کنون صادر شده است و تا پایان سال آمادگی داریم تا پایان سال برای تمامی مردم صادر شود.
زین الصالحین ادامه داد: سال ۸۶ کارت ملی دستی صادر شده است لذا باید تحولات شناسایی انجام می شد و کارت ملی هوشمند صادر و حساب های بانکی از طریق این کارت انجام خواهد شد.
وی اذعان داشت: امروز ۱۳۰ دستگاه و ۲۰۰ نقطه به پایگاه های ثبت احوال متصل هستند و ثبت احوال تحلیل آماری سه ماه یکبار به مدیران ارشد کشور داده و ثبت لحظه به لحظه وقایع حیاتی را انجام می دهد.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان بیان داشت: ۹ هدف کلان، ۴۴ برنامه و ۱۰۸ فعالیت در دستور کار ثبت احوال استان کرمان قرار دارد.
زین الصالحین عنوان کرد: پنج میلیون سند در استان کرمان امروز ترمیم و آرشیو الکترونیکی ثبت احوال شده است.
وی با بیان اینکه نسبت پسر به دختر در جمعیت استان کرمان ۱۰۵ نفر است و در ۹ ماه اخیر پسرها بیشتر متولد شده اند، تصریح کرد: فراوانی نامهای استان کرمان در ۹ ماه گذشته فاطمه در راس نام های این استان و پس از آن زهرا، فاطمه زهرا، هلما و نازنین زهرا در خانم ها بیشترین نامگذاری بودند و در آقایان بیشترین نام به ترتیب امیرعلی، ابوالفضل، علی، امیرحسین و محمد بوده است.
زین الصالحین همچنین به آمار فوتی ها اشاره کرد و گفت: در ۹ ماه گذشته ۵ هزار و ۶۴۹ نفر از آقایان و ۴ هزار و ۱۲۶ نفر زن فوت شده اند.
وی افزود: جمعیت استان کرمان ۳ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۹۶ نفر می باشد که یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۳۲۱ نفر مرد و یک میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۵۵ نفر زن هستند.
زین الصالحین بیان کرد: از این تعداد جمعیت ۵/۳ درصد مربوط به مردان و ۴۷/۹ درصد مربوط به زنان می باشد.
وی با بیان اینکه مثبت نرخ رشد باید بالای ۲ باشد، اذعان داشت: رشد باروری در کشور ۲ و در استان کرمان ۲/۲ است و نرخ رشد استان کرمان ۱/۶ و در کشور ۱/۲۴ می باشد.
زین الصالحین تصریح کرد: بیشترین نرخ رشد جمعیت در استان کرمان مربوط به شهرستان رودبار با ۲/۵ درصد و کمترین آن مربوط به شهرستان کوهبنان با ۰/۶ درصد است.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان خاطرنشان کرد: اولین شناسنامه در سال ۱۳۰۶ به نام حاج میرزا علی هروی صادر شده است.
وی عنوان کرد: از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۹۰جمعیت کهنسال ۳٫۵ برابر شده است و متاسفانه جمعیت به سمت تک فرزندی می رود.
زین الصالحین خاطرنشان کرد: فرزند آوری فضای نشاط و شادابی را در خانواده ترویج می دهد و افسردگی را دور می کند و با فرزند آوری کشوری جوان، با ضریب امنیتی بالا خواهیم داشت و کشور نیازمند سرمایه انسانی است.
وی خطاب به رسانه ها گفت: متاسفانه به سمت کهن سالی می رویم و در امر ازدیاد جمعیت اصحاب رسانه باید به کمک ثبت احوال بیاید زیرا جامعه ما نیاز به نیروی جایگزین و خلاق دارد.















