به گزارش “دانشجوآزاد” از کرمان به نقل از روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، نشست هماندیشی اساتید دانشکده پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با موضوع «اربعین و تأثیرات عاشورا» برگزار شد.
حجتالاسلام علی عارفی مسؤل نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این نشست با بیان نقش و اهمیت کار پزشکان اظهار داشت: پرستاران و ماماها بهترین بندگان خدا و موثرترین ارکان در سلامت جامعه هستند.
وی با اشاره به رموز معنوی عدد ۴۰، چلهنشینی را یکی از ابزارهای انسانسازی و تربیت نفس دانست و گفت: قیام امام حسین(ع) حرکتی اصلاحگرایانه برای مبارزه با ستم و دیکتاتوری است و در یک دوره ۴۰ روزه به بیداری جامعه و نجات ارزشهای اسلامی انجامید.
عارفی افزود: جرقه شهادت امام حسین(ع) خرمن خاموش و بیرمق جهان اسلام را شعلهور ساخت و اهل بیت(ع) ایشان توانستند با طراحی یک برنامه ۴۰ روزه و استفاده از روشنایی این واقعه، جهان اسلام را بیدار، ارزشهای اسلامی را احیا و ستمگران زمان را رسوا کنند.
وی ادامه داد: برنامهای که طراح و رهبر آن امام زینالعابدین(ع) و مجری آن حضرت زینب(س) بودند، برنامهای که از همان گودال قتلهگاه آغاز و در کوفه و مسیر کوفه موجب بیداری کوفیان و بیوفایان شد و در شام بعد از رسوایی حکومت اموی و نمایش اقتدار و جلالت اسلام با برپایی مراسم عزاداری در کاخ یزید سنگر فرماندهی دشمن را فتح کرد و بعد از گذشت ۴۰ روز سر مطهر سالار شهیدان را به کربلا باز گردانید.
مسؤل نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان قطع نفوذ بنیامیه، بیاعتمادی مردم از بنیامیه و روی آوردن به اهل بیت پیامبر(ص) را به عنوان مراجع دینی و شکسته شدن رعب و وحشت مردم در مقابله با حاکمان ظالم را از مهمترین نتایج این چله تبلیغاتی اعلام کردند.