وی ادامه داد: علاوه بر دانشجویان به نظام نیز ظلم شد، حال سوال این است که با کسانی که ظلم کرده اند چه برخوردی شده است؟ وزارت علوم به عنوان مخاطب اصلی این قضیه برای رفع این ظلم باید سریع تر اقدام کند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس تاکیدکرد: باید با افرادی که منشاء این ظلم بودند برخورد شود، اگر برخوردی نشود، این افراد مسیرهای دیگری را طی می کنند.
وی بابیان اینکه دست هایی در کار بورسیه ها وجود دارد، افزود: طرح مساله بورسیه ها بیشتر هوچی گری تبلیغاتی، برای بهره برداری سیاسی بود. اینکه ما اعتماد عمومی مردم را برای یک بهره برداری سیاسی زیرسئوال ببریم ظلم به نظام است، ضمن اینکه این مساله باعث شد، برخی نخبگان از مسیر تحصیل و تحقیقات و خدمت به کشور بازمانند و زندگی آنها به چالش کشیده شد.
سلیمی یادآور شد: کمیته اصل ۹۰ نیز اعلام کرده نزدیک ۹۷ درصد بورسیه ها هیچ مشکلی نداشتند بنابراین انتظار ما این است که هرچه سریع تر بانیان این ظلم معرفی شوند و قوه قضاییه هم به عنوان مدعی العموم حتی اگر وزارت علوم دراین زمینه اقدام نکند، خود در این مساله ورود پیدا کرده و با بانیان این مساله برخورد جدی و قانونی کند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس در خصوص اینکه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری هنوز تکلیف بورسیه های باقی مانده روشن نشده است، افزود: یک عده در وزارت علوم مانع به نتیجه رسیدن مساله بورسیهها هستند، برای همین از قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم انتظار داریم دراین قضیه ورود پیدا کند.