به گزارش “دانشجوآزاد”
روزه داری بدون تشنگی!!
روزه داران می توانند با تناول سبزی و میوه های سرشار از آب در وعدۀ سحر به افزایش رطوبت بدن خود و مقاومت در برابر احساس تشنگی کمک کنند. به گفته پژوهشگران، این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کند:
پرتقال : علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.
خیار : حدود ۹۶٫۵درصد از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.
کاهو : ۹۵٫۶درصد از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.
کرفس : ۹۵٫۵درصد از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.
گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود ۹۴٫۵درصد از وزن آن را آب تشکیل می دهد.
فلفل سبز : ۹۳٫۳درصد آن را آب تشکیل می دهد.
گل کلم : ۹۲٫۱درصد وزن آن را آب تشکیل می دهد.
طالبی : حاوی ۹۰٫۲درصد آب است.
اسفناج : ۹۱٫۴درصد آن آب است.
توت فرنگی : ۹۱درصد وزن آن را آب تشکیل می دهد.
کلم بروکلی : ۹۰٫۷درصد وزن آن آب است.
گریپ فروت : ۹۰٫۵درصد وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.
هندوانه : ۹۱٫۵درصد وزن آن آب است.
سیمرغ