به گزارش “دانشجو آزاد “به نقل از ایرنا؛ معرفی چنین عنوانی برای زهرا حقانی در گزارش اخیر ماهنامه علمی و پژوهشی فوربس صورت گرفته است که به تشریح نظریات و تئوری های آلبرت اینشتین و کشفیاتی که در سال های اخیر بر اساس فرضیه های او انجام شده است از جمله تصویر برداری های دوربین فضایی هابل از یک ستاره در حال انفجار که نور برآمده از آن گروهی از کهکشان ها را نابود کرد، می پردازد.
نشریه فوربس در بخشی از گزارش خود با مطرح کردن این پرسش که چه کسی انیشتن بعدی خواهد بود، می نویسد تلاش برای یافتن پاسخ به این پرسش در شرکتی به نام اسپارو(Sparrho) جریان دارد که از فناوری خود برای کشف فهرستی از دانشمندان و پژوهشگرانی که درباره موضوعات مرتبط با کار آلبرت اینشتین می نویسند، استفاده می کند.
صدای آمریکا به نقل از فوربس می نویسد:مدیران و کارکنان این شرکت روزانه بییش از ۱۰ هزار منبع را بررسی می کنند و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار سند را از جمله مقالات مکتوب و تصاویر ویدئویی در بانک اطلاعاتی خود ذخیره می کنند.
شرکت اسپارو از طریق مشارکت با کتابخانه بریتانیا، به تمام منابع آن که به دهه ۱۸۹۰ میلادی باز می گردد، دسترسی دارد و قادر است درباره کارهای انیشتن پژوهش کند و افرادی را شناسایی کند که مقاله هایی مشابه آنچه او در ۱۰۰ سال پیش روی کاغذ آورده بود، نوشته اند.
زهرا حقانی یکی از این افراد است که نظریات خود را در مقاله ای مطرح کرده و اسپارو نیز نوشته های او را تجزیه و تحلیل کرده و به این نتیجه رسیده است که او یکی از چندین نویسنده ای است که شباهت بسیار زیادی به اینشتین دارند.
خانم حقانی یکی از چهار نفری است که به عنوان اینشتین های بالقوه آینده معرفی شده اند.
انتهای پیام/