به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا ؛محمد نوری امیری به تشریح جزییات طرح فاجد پرداخت و اظهار داشت: داوطلبان این طرح را رتبه های اول تا سوم فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های فنی و مهندسی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم تشکیل می دهند که پایان خدمت یا معافیت سربازی داشته باشند.
وی مدت دوره کار ورزی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی را ۶ ماه اعلام کرد و گفت: داوطلبان در مدت اجرای دوره، موظف به حضور تمام وقت در بنگاه متقاضی هستند و حق اشتغال در سمت های رسمی و غیررسمی از جمله تدریس را نخواهند داشت.
به گفته نوری امیری، وزارت صنعت، معدن و تجارت بخشی از هزینه های طرح را تقبل می کند و بنگاه متقاضی نیز سایر پرداخت ها و امتیازات را در زمان تقاضا به داوطلب اعلام می کند که داوطلب با پذیرش شرایط متقاضی، متعهد به انجام خدمات خواهد بود.
وی تصریح کرد: تمام واحدهای صنعتی و معدنی و واحدهای خدمات فنی و مهندسی می توانند متقاضی شرکت در طرح فاجد باشند و طی کردن این دوره کار ورزی هیچگونه تعهدی را برای بنگاه های متقاضی برای جذب یا نگهداری داوطلب به همراه نخواهد داشت.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: براساس تفاهم صورت گرفته، امکان معرفی چند داوطلب به یک بنگاه وجود دارد و بنگاه با رعایت شئونات حرفه ای و علمی می تواند پس از مصاحبه داوطلبان، یک یا چند نفر از آنها را برای گذراندن دوره کار ورزی انتخاب کند.
وی یادآور شد: طبق هماهنگی های انجام شده، معرفی داوطلبان برعهده وزارت علوم و معرفی بنگاه های متقاضی برعهده وزارت صنعت است و معرفی داوطلب پذیرفته نشده به دیگر بنگاه ها نیز از طرف سازمان استانی امکان پذیر خواهد بود.
طرح فاجد با هدف گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه، تقویت دانش عملی فارغ التحصیلان دانشگاهی و آشنایی آنها با محیط صنعت و بکارگیری توان دانشگاهیان در حل مشکلات و نیازهای صنعتی کشور به اجرا در می آید.
انتهای پیام /