به گزارش “دانشجو آزاد” ؛ آقای امینی، مدیر عامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در بیاناتی اظهار داشتند: «علی رغم همه ی تحریم ها و مشکلات شرکت مس توانسته است در زمینه های تولید، فروش و افزایش سودآوری با تکیه بر منابع انسانی به پیشرفت های زیادی برسد. ما با امضای این تفاهم نامه به دنبال ایجاد نهادهایی برای تولید و مدیریت دانش فنی هستیم، البته نگاه ما به دانشگاه صرفا آموزش دانش نیست بلکه آموزش مهارت در کنار دانش باید در اولویت قرار گیرد. مباحث جدیدی در صنعت مس وجود دارد که با هم افزایی منابع، دانش فنی و دانشگاه به نتیجه خواهد رسید. ما باور داریم که با استقبال از دانشگاه و پاسخ گویی از طرف دانشگاه می توانیم کار های بزرگی انجام دهیم».
کشور توسعه یافته نیازمند انسان توسعه یافته است.
خانم احتشام زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه باهنر، ضمن تاکید و تکمیل صحبت های آقای امینی بیان داشتند که گام های نخستین برای ایجاد زمینه ی لازم جهت اجرایی شدن تفاهم نامه برداشته شده است و برنامه ریزی هایی برای افزایش استانداردها صورت گرفته است. ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: «کشور توسعه یافته نیازمند انسان توسعه یافته است؛ انسان توسعه یافته صاحب دانش، مهارت و اخلاق است.
امضای این تفاهم نامه موجب مسرت و مایه ی خیر و برکت برای استان و کشور خواهد بود.
مدیر کل فنی حرفه ای کرمان، آقای ابراهیمی در ادامه اظهار داشتند مجموعه ی شرکت صنایع مس شهید باهنر مجموعه ای است با نیروهای کارامد و توانمند که با اتکا بر داخل توانستند بسیاری از قطعات را تولید کنند. این افراد با این مهارت ها سرمایه های مملکت هستند. مراکز فنی و حرفه ای استان رسالت خود را در زمینه ی آموزشی های مهارتی با جدیت دنبال می کنند تا افراد بتوانند منشا خدمات ارزنده ای به کشور باشند و با اتکا به بودجه های موجود بتوانیم به خود کفایی برسیم. امضای این تفاهم نامه موجب مسرت و مایه ی خیر و برکت برای استان و کشور خواهد بود و ما آمادگی داریم مهارت های خود را در اختیار دانشگاه و شرکت صنایع مس قرار دهیم.
دانشگاه باهنر نمونه ی واقعی ارتباط صنعت و دانشگاه است.
در ادامه آقای جعفری، مدیر کل فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه شهید باهنر ضمن تاکید براین که دانشگاه باهنر نمونه ی واقعی ارتباط صنعت و دانشگاه است، بیان داشتند: «برای اجرایی شدن تفاهم نامه باید جزئیات کار مشخص باشد. توانایی های دانشجویان بسیار است، فقط باید به دنبال زمینه های فعالیت عملی آنان باشیم.»
آموزش، تحقیق و پژوهش باید در اولویت هر کاری قرار بگیرد تا توسعه صورت پذیرد.
مدیر کل اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی، آقای رحمانی اظهار داشت: «آموزش، تحقیق و پژوهش باید در اولویت هر کاری قرار بگیرد تا توسعه صورت پذیرد. دو نکته ای که در آموزش نیروی کار مغفول مانده است، یکی آموزش قانون کار است که کاهش تنش کارگران را به دنبال دارد و دیگری آموزش حفاظت،ایمنی و بهداشت کار است که برای ارتقاء سلامت و کاهش بیماری های ناشی از کار سودمند خواهد بود. دانشگاه باید به سمتی برود که با نیاز سنجی بازار کار، نیروی انسانی متناسب را تربیت کند».
در ادامه پس از پخش فیلمی از فعالیت های شرکت صنایع مس، امضا و تبادل تفاهم نامه ها میان سرکار خانم احتشام زاده، نماینده دانشگاه باهنر و آقای امینی نماینده شرکت صنایع مس صورت گرفت.