پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

20:33:10 - چهارشنبه 2 مرداد 1398
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کشور؛
آموزش ها باید براساس نیاز های هر منطقه صورت گیرد
جلالی در نشسن خبری بیان کرد: باید موقعیت ها و نیاز های هر منطقه شناسایی شود و آموزش ها بر همان اساس صورت بگیرد تا نیاز های شغلی در کشور برطرف شود.

دکتر مختار جلالی معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی  کشور در نشست با اصحاب رسانه استان کرمان عنوان کرد: در واقع شغل خبر نگاری یک آینه تمام نما از ضعف ها و قدرت های جامعه است  که در پیشرفت جوامع نقش دارد و مسائل را همانند آینه ای شفاف در جامعه منتشر می کند.

جلالی با بیان این که دانشگاه علمی کاربردی در سطح دانشگاه های نسل سوم قرار دارد اظهار کرد: این دانشگاه در راستای مهارت و کار آفرینی فعالیت خود را آغاز کرده است  و یک هزار و ۱۰۰ مرکز در سطح کشور فعالیت داشتند که در حال حاضر از این تعداد ۵۲۰ دانشگاه  فعال هستند و این دانشگاه تا کنون بیش از یک میلیون ۷۰۰ دانش آموخته داشته است.

این مقام مسئول با اشاره به ارتقای کیفیت در دانشگاه جامع علمی و کاربردی گفت: دانشگاه علمی کاربردی دارای اهداف و ماموریت های کاملا متفاوتی نسبت به سایر دانشگاه های نسل اول و دوم است به گونه ای که در این دانشگاه ۶۰ درصد دروس به صورت عملیاتی و ۴۰ درصد به صورت تئوری و نظری است.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه بیان کرد:در این برنامه قرار است ٣٠ درصد  از دانشجویان کشور، دانشجویان بخش مهارتی باشند که متاسفانه هنوز ۱۸ درصد تا رسیدن به این عدد فاصله داریم که امید است بتوانیم تا پایان این برنامه با کمک دانشگاه فنی و حرفه ای این عقب ماندگی را جبران کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کشور در خصوص بازنگری این دانشگاه در برنامه های مراکز خود مطرح کرد: برنامه ریزی ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی به گونه ای است که رساندن دانش آموختگان این دانشگاه در حد استانداردهای ملی را دستور کار خود دارد که در همین راستا نیز به عنوان تنها دانشگاه کشور، معاونت نظارت راه اندازی شده و بر همین اساس نیز نظارت های سختگیرانه ای را بر مراکز اعمال می کنیم.

جلالی  با تاکید بر اینکه ادامه فعالیت مراکز دولتی در گروی تغییر ماهیت این مراکز و یا معرفی مرکز جایگزین خصوصی خواهد بود تصریح کرد: شهریور ماه آخرین مهلت تعیین تکلیف مراکز علمی کاربردی دولتی خواهد بود و در پذیرش مهرماه ۹۸، مراکز دولتی پذیرش دانشجویی نخواهند داشت.

 وی با تاکید بر اینکه سیاست این دانشگاه بر رفع نیازهای کشور و آموزش در همین راستا است افزود: خوشبختانه تا حدودی دانشگاه جامع علمی کاربردی به اهداف و برنامه های خود نزدیک شده است اما همچنان اعتقاد داریم فضا برای انجام کار وجود دارد و با توجه به چابکی که در این دانشگاه هم اکنون وجود دارد، امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تاکید برد اینکه در هر استان باید نیازها شناسایی شود خاطر نشان کرد: باید موقعیت های هر منطقه شناسایی شود و آموزش ها بر همان اساس صورت بگیرد تا نیاز های شغلی برطرف شود.
جلای  در خصوص پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه عنوان کرد : طبق اساسنامه دانشگاه جامع، هیچ منعی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه وجود ندارد اما به دلیل اینکه دانشگاه های دیگر کشور این کار را به خوبی انجام می دهند، به این مقوله فعلا ورود پیدا نکنیم و هم اکنون پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در سیاست های دانشگاه نیست و صرفا به دنبال اصلاح هرم تحصیلی کشور در مقاطع کاردانی و کارشناسی هستیم.
انتهای پیام/

 

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi