پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

9:16:58 - چهارشنبه 15 دی 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آموزش درست کردن مربای زرشک خوش طعم
آموزش درست کردن مربای زرشک خوش طعم

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از پارس ناز؛ آموزش درست کردن مربای خوش طعم و لذیذ را برای شما داریم که از زرشک است و می تواند بهترین مربا برای شما باشد سر میز صبحانه.

آموزش درست کردن مربای زرشک خوش طعم

مربای زرشک

زرشک تازه ۱ کیلوگرم . شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم . آب ۵ لیوان . وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.

 

کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.

 

زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ۳۰۰ گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.

 

درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود ، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید ( زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید ).

 

با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد ، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید ، ۱ دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.

 

نکته ها : مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.

 

از مقدار شکر گفته شده میتوانید ۳۰۰ گرم را حذف کنید و تنها ۱ کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد ، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.

 

 

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi