به گزارش “دانشجو آزاد”، دکتر حسین توکلی گفت: ظرفیت جدید آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۳ تعداد ۵۸۰ نفر و ظرفیت جدید آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۳ تعداد ۲۲ هزار و ۹۴۳ است که در مجموع دو آزمون ۲۳ هزار و ۵۲۳ نفر ظرفیت پذیرش دارند.
ممنوعیت شرکت قبول شدگان آزمون در مرحله تکمیل ظرفیت
توکلی درباره اعلام ظرفیت پذیرش رشتهمحلهای جدید و تکمیل ظرفیت برخی از رشتههای آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۹۳ گفت: داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبتنام و شرکت کرده و در ردیف پذیرفتهشدگان نهایی آزمون شامل دورههای روزانه، نوبت دوم (شبانه)، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، پیامنور که در شهریورماه اعلام شده است، قرار نگرفتهاند می توانند در این مرحله شرکت کنند.
زمان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت دکتری
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان می توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (شماره ۲) آزمون مذکور و همچنین اطلاعیههای ثبتنام از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ مهرماه با مراجعه به سایت سنجش برحسب مورد نسبت به انتخاب کدرشته محلهای تحصیلی (حداکثر ۵ کدرشته محل) مطابق رشته امتحانی خود اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: گزینش نهایی در هر یک از کدرشتههای تحصیلی اعلام شده در این اطلاعیه، مطابق شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (شماره ۲) و اطلاعیههای قبلی آزمون مذکور انجام خواهد شد.
اعلام نتایج چند برابر ظرفیت برای مصاحبه در اواسط آبان ماه
وی افزود: نیمسال پذیرش دانشجو در هریک از کدرشته محلهای مندرج در این اطلاعیه متناسب با امکانات و نظر دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی، در اولین ترم تحصیلی ممکن خواهد بود. نتایج چند برابر ظرفیت کدرشته محلهای مندرج در این اطلاعیه در اواسط آبان ماه از طریق سایت اینترنتی این سازمان برای انجام مراحل مصاحبه دانشگاهها اعلام خواهد شد.
۲۱ تا ۲۷ مهرماه زمان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد
توکلی درباره اعلام ظرفیت پذیرش رشتههای جدید و همچنین تکمیل ظرفیت برخی از کدرشته محلهای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۳ گفت: داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبتنام و در جلسه امتحانی حاضر بودند، براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچهها، می توانند از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش و بر اساس کارنامه نتایج اولیه آزمون در رشته و گرایش مربوط، نسبت به انتخاب کدرشته محلهای مورد علاقه خود از کدرشتههای امتحانی امتحانی مربوط اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: گزینش نهایی مطابق شرایط و ضوابط مندرج در دفترچههای راهنما انجام خواهد شد و آن دسته از داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی در یکی از کدرشته محلهای تحصیلی بورسیه و یا دارای شرایط خاص اعلام شده است، حق انتخاب کدرشته محلهای مندرج در این اطلاعیه را ندارند.
مشاور عالی سازمان سنجش تاکید کرد: چنانچه هر یک از داوطلبان که فهرست آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی از طریق پایگاه اینترنتی این سازمان اعلام شده (به غیر از کدرشته محلهای بورسیه و کدرشته محلهای دارای شرایط خاص که مطابق بند ۲ فوق حق شرکت ندارند) در ردیف پذیرفتهشدگان هر یک از کدرشته محلهای این اطلاعیه قرار گیرند، قبولی قبلی آنان (قبولی اعلام شده قبلی) «کان لم یکن» تلقی می شود و باید برای ادامه تحصیل به محل قبولی جدید مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: نیمسال پذیرش دانشجو در هر یک از کدرشته محلهای مندرج در این اطلاعیه بسته به امکانات و نظر دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی، در اولین نیمسال تحصیلی ممکن خواهد بود.
امکان انتخاب ۲۰ کدرشته در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد
توکلی درباره میزان کدرشته های انتخابی گفت: در آن دسته از کدرشتههای امتحانی که ظرفیت اعلام شده جدید بیش از یک محل تحصیل باشد، داوطلبان در صورت تمایل میتوانند با توجه به مندرجات کارنامه، کلیه کدرشته محلهای مورد علاقه خود را (حداکثر تا ۲۰ کدرشته محل) به ترتیب اولویت، انتخاب کنند و هر داوطلب منحصراً مجاز به انتخاب کدرشته تحصیلی خواهد بود که در آزمون کدرشته امتحانی مربوط شرکت کرده است. همچنین کدرشته محلهای مربوط به رشتههای امتحانی دارای آزمون عملی و تشریحی این اطلاعیه را منحصراً داوطلبانی که قبلاً در آزمونهای عملی و تشریحی شرکت کردهاند میتوانند انتخاب کنند.
انتهای پیام/
منبع: مهر