در این جلسه سردار چناریان , دبیر شورای هماهنگی ضمن ارائه گزارش عملکرد شورای هماهنگی به حاضرین مشکلات و موانع مربوط در استان کرمان در خصوص با موانع اعتیاد بازگو کرد .
دین پرست , معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد خواستار شفاف سازی موضوعات مربوطه وارائه آمار واقعی در رابطه با زنان معتاد و تن فروش و بی خانمان در استان کرمان شد .
وی گفت: با توجه به تاکید وزیر کشور بر اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر باید از تمامی ظرفیتهای استان اعم از خبرگان، دانشمندان، اندیشمندان، اساتید، روحانیون و ائمه جمعه استفاده شود.
حسینی، معاون امور اداری و مالی و امور مجلس ستاد در این جلسه به حضار گفت: هدف از این جلسه گرفتن اطلاعات استان و جمع آوری انتقادات و پیشنهادات از دبیرخانه به صورت شفاف است.
در ادامه حسینی اظهار کرد: ۶۰ درصد زندانیان مربوط به موادمخدر هستند و مابقی مربوط به جرایم مرتبط با حوزه موادمخدر میباشد و اگر با برنامه ریزی دقیق و هدفمند پیش برویم قطعاً خیلی از مشکلات استان قابل کنترل و مدیریت می باشد.
دکتر حقدوست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رابطه با پیشنهادات کاربردی پس از معرفی مجله بین المللی با موضوع اعتیاد افزود: در عرصه مبارزه با موادمخدر زحماتی که کشیده شده را تاکنون به معرض نمایش قرار ندادهایم لذا این مجله میتواند بلندگوی علمی ستاد در این زمینه باشد و آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرد.
وی ادامه داد: با توجه به تحقیقات انجام شده در استان کرمان وضعیت موادمخدر در دانشگاهها مطلوب نبوده و مصرف الکل در پسران دانشجو ۱۳ درصد و در دختران دانشجو ۱۸ درصد و در دختران غیردانشجو ۲ درصد می باشد.
ایشان همچنین مصرف موادمخدر در دانشجویان پسر را ۱۰ درصد و در دختران دانشجو ۱٫۵ درصد و در پسران غیردانشجو ۷٫۸ درصد در استان کرمان اعلام کرد.
دکتر حقدوست خواستار ایجاد هماهنگی و همچنین شعار “عاری از مصرف” بین دانشگاههای استان و کشور در جهت کاهش آسیب و سوءمصرف و در این زمینه شد و گفت: میتوان این شعار را از دانشگاههای کرمان بعنوان الگو کشوری شروع کرد.
همچنین روحی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان نیز در ادامه گفت: در بحث DIC زنان سه بحث باید مورد بررسی قرار گیرد اسکان خانمها، بحث توانمند سازی بانوان، بحث جداسازی کودکان آنها که تابحال تحقق پیدا نکرده است.