اظهارات مجتبی شریعتی نیاسر از آن حیث عجیبتر به نظر میآید که وی معاون آموزشی وزیر علوم است و این اظهارتش بیشتر از اینکه به دنبال راهنمایی و کارگشایی دانشجویان باشد، خط و نشان برای مجموعه دانشگاه آزاد است.
جنجال بر سر رشتههای بدون مجوز دانشگاه آزاد اما در ماههای اخیر به یکی از چالشهای اصلی میان وزاتخانه و مجموعه این دانشگاه تبدیل شده است و در حالی که مسئولین وزارت علوم اعم از وزیر و معاونین و کارشناسان در گفتگوهای مکرر، خبر از بررسی این رشتههای برای صدور مجوز میدادند، میرزاده رئیس دانشگاه آزاد بارها اعلام کرد که تمام رشتههای مجموعه مطبوعش مجوز دارند و هیچکدام از اظهارات مسئولین مبنی بر فقدان مجوز برخی از کدرشتههای دانشگاه آزاد، صحت ندارد.(اینجــــــــا) و (اینجــــــــا)
جالبتر اما این قسمت ماجراست که بعد از گذشت بیش از یکسال از اظهارات یک خط در میان مسئولین، تکلیف دانشجویان در تحصیل در این رشتهها و ایضا داوطلبین جدیدی که ماندهاند قسم حضرت عباس را باور کنند یا دم خروس را! مشخص نیست.
اظهارات دوپهلوی وزیر علوم نیز از همان ابتدا این ظن را به یقین تبدیل کرد که احتمالا مسیر مشترک میان وزارتخانه و مجموعه دانشگاه آزاد به جاهای باریک بکشد!
در این میان، انفعال کمیسیون آموزش مجلس نیز عجیب است؛ در حالی که بیش از یکسال از این چالش بزرگ میگذرد، نایب رئیس این کمیسیون، تازه هفته گذشته! خبر داد که قرار است این کدرشتههای مورد بررسی قرار گیرد.(اینجـــــــــا)
سوال اصلی اما اینجاست که طبق اظهارات معاون محترم آموزشی وزیر علوم، اگر دانشگاه آزاد در این زمینه مرتکب تخلف شده و قانون را زیر پا گذاشته است، چرا همچنان در رشتههای مورد نظر دانشجو میگیرد و ثبتنام میکند؟ و چرا وزارت علوم به جای برخورد محکم و قانونی با مسئولین دانشگاه آزاد مسئولیت عدم اعتبار احتمالی رشته ها را بر گردن داوطلبین میاندازد؟
از طرفی جالب توجه است که مسئولین وزارت علومی که قریب به دوسال، پای ادعای خود مبنی بر غیرقانونی بودن ۳۰۰۰ دانشجوی بورسیه ایستاد و از هر ابزاری برای اثبات این ادعا استفاده کرد، بعد از گذشت یکسال از چالش با دانشگاه آزاد و مسئله مهم مجوز نداشتن برخی از کدرشتههای این دانشگاه، معاون آموزشی وزیر، طی یک گفتگوی بی سر و صدا، دانشجو! را مسئول عواقب انتخاب هر کدام از این کدرشتههای بدون مجوز میداند؛ نه دانشگاه آزاد را!