به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمد حمیدیمقدم کارگردان و تهیه کننده مراسم اعطای نشان جایزه مصطفی(ص) درباره ویژگیهای این مراسم گفت: در این مراسم که امروز برگزار میشود، تلاش کردهایم تا فرم در خدمت محتوا باشد و به دلیل این که جایزه مصطفی(ص) نخستین دوره خود را پشت سر می گذارد و در نوع خود بدیع و نوآورانه است، بخشها و آیتمهای متعدد و متنوعی برای این مراسم طراحی، ایده پردازی و اجرا شده است.
وی افزود: برای مثال درباره محل تولد، زندگی و بیوگرافی دانشمندان برگزیده کلیپها و تصاویر اختصاصی تهیه شده که آنها را به خوبی به مدعوین مراسم معرفی می کند. همچنین درباره کشورهایی که این دانشمندان به نمایندگی از آنها برگزیده و معرفی میشوند، اطلاعات جامعی را در اختیار حاضران مراسم در کلیپهایی مستقل قرار میدهیم.
این تهیه کننده و کارگردان سینما و تلویزیون با اشاره به رنگهای قالب در دکور و تمهای به کار رفته در مراسم گفت: رنگهای فیروزهای و طلایی رنگهای غالب در دکور مراسم اعطای نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام هستند.همچنین کلیت و بخشهای مختلف مراسم و طراحیها در یک هارمونی و تمی مشخص تعریف شده اند. برای اولین بار لوگوی جایزه مصطفی(ص) در این مراسم نمایش داده می شود و تلاش شده تا مراسم وجه بین المللی خود را تثبیت کند تا جایزه مصطفی(ص) معرفی جریانی علمی در سطح جهان اسلام باشد و مسیر خود را برای دورههای بعدی برگزاری تسهیل کند.
وی درباره زمان برگزاری مراسم و بخشهای مختلف آن بیان کرد: این مراسم بین۹۰ تا ۱۰۰ دقیقه خواهد بود. همچنین دارای بخشهای نمایشی و پرفورمنس به کارگردانی حسین پارسایی کارگردان سرشناس تئاتر، اجرای موسیقی توسط استاد علیرضا افتخاری خواننده شناخته شده کشورمان، همراه با این گروه، شعرخوانی این مراسم بر عهده وحید جلیلوند نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون و نگین کیانفر است. اجرای مراسم را نیز علی معلم فعال سرشناس فرهنگ، سینما و رسانه و احتمالا یکی از بازیگران خانم سینما برعهده خواهند داشت. طراحی صحنه و دکور مراسم را نیز امیر اثباتی برعهده داشته است.
حمیدی مقدم در پاسخ به این که طراحی و چیدمان این مراسم چقدر زمان برده است، ادامه داد: من از سال گذشته در جریان برگزاری جایزه مصطفی(ص)قرار داشتم. اما کار طراحی مراسم اعطای این جایزه از شهریور ماه امسال آغاز شد و باید بگویم که خانم ملک جهان خزاعی در طرح اولیه این مراسم و مختصات آن کمک زیادی به ما کردند. به ترتیب هریک از بخشها بعد از آغاز رسمی طراحی کار، برنامه ریزی های خود را شروع کردند. گروه طراحی صحنه دو ماه قبل کارشان را شروع کردند و گروه نمایش مراسم نیز از یک ماه و نیم گذشته تمرینات مستمری برای اجرا در این مراسم داشتهاند.
مراسم اعطای جایزه مصطفی(ص) امروز با حضور ۶۰ دانشمند برتر جهان اسلام از ۲۸ کشور جهان، چهرههای ماندگار علم و فناوری، مسئولان و مقامات سیاسی، اقتصادی علمی و شخصیتهای برجسته فرهنگی و هنری کشورمان در تالار وحدت برگزار میشود.
انتهای پیام/