وی تصریح کرد : با توجه به کارنامه درخشان کشتی سازان داخلی به خصوص در پنج سال گذشته به طور حتم بخش عمده این سفارشات در داخل قابل انجام است.
وی در ادامه اذعان کرد: تنها بخشی از این سفارشات میتواند ۵۰۰۰ شغل آن هم در مناطق محروم ایجاد کند، که در شرایط کنونی کشور برایمان بسیار حیاتی است. همچنین اجرایی شدن این قرارداد و امثال آن ، باعث ریزش نیروی های متخصص کشوری خواهد شد.
حسینی در ادامه افزود : واقعا تاسف بار است که بعد از گذشت ۹ ماه ازسال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» باید شاهد ترکیده شدن بغض و گلایه تولید کنندگان داخلی باشیم ، آن هم صنعت کشتی سازی که چنین پتانسیل بالایی را برای ایجاد اشتغال در کشور داراست.
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه رفسنجان تاکید کرد: با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی برای قرارداد خرید خارجی باید نگاه حداکثری به داخل داشته باشیم تا وابستگی ها را به خارج از کشور کاهش دهیم و اقتصاد خود را با ثبات تر کنیم.
حسینی عنوان کرد: متاسفانه هر از چندگاهی شاهد امضا از این دست قرارداد ها توسط مسئولین هستیم که هیچ گونه پیوست اقتصاد مقاومتی ندارد. جای سوال است که قرارگاه به اصطلاح اقتصادمقاومتی دقیقا در حال انجام چه کاری است که باید شاهد اینگونه قراردادها که در تضاد کامل سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است، باشیم.
وی در پایان متذکر شد: با توجه به آنچه گفته شد انتظار می رود روند اجرایی شدن این قرارداد متوقف شده ونگاه مسئولین امر معطوف به داخل کشور باشد.