به گزارش دانشجو آزاد: محمدامیرخانی بیان کرد: در طی ۶ ماه گذشته بیش از ٢۴ هزار تماس با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری جمعیت هلال احمر استان کرمان برقرار شده است که در این مرکز ۶۴٣ حادثه ثبت شده است.
وی افزود: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان کرمان در فصل بهار ٣ هزار فرد آسیب دیده را در حوادث مختلف امدادرسانی کردند.
امیرخانی با اشاره به اینکه نیروهای هلال احمر در ۶ ماه اول سال جاری یک هزار و ٣٧۵ حادثه دیده را اسکان داده اند، خاطرنشان کرد: ٢ هزار و ۶٣۵ بسته غذایی، زیستی و بهداشتی نیز توسط نیروهای امدادی در میان حادثهدیدگان در حوادث طبیعی توزیع شده این است.
امیرخانی تصریح کرد: نیروهای هلال احمر در طی ۶ ماه گذشته ٢۴٧ نفر از مرگ حتمی نجات دادند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ۴ هزار نیروی امدادی در قالب ١٠٢٣ تیم در فصل بهار برای عملیات های امدادونجات توسط جمعیت هلال احمر بکار گرفته شده است.
انتهای پیام/