




10:01:03 - شنبه 22 فروردین 1394
معاون آموزشی وزیرعلوم از بررسی رتبه بندی دانشگاه ها و نحوه میزان تفویض اختیار به دانشگاه ها خبر داد و گفت: بخشی از موضوع تفویض اختیار به آزمون دکتری بر می گردد که در دست بررسی است.
وی گفت: در موضوع تفویض اختیار به دانشگاه ها بخشی به آزمون دکتری و پذیرش مستقیم دانشجوی دکتری بر می گردد اما هنوز مشغول کار روی مساله هستیم و چیزی تغییر نکرده است فعلا روال همان روال گذشته است. امیدواریم این مشورت ها ما را به جمع بندی برساند که نتیجه مطلوب داشته باشد.
معاون آموزشی وزیرعلوم افزود: البته ایده های مختلفی هم مطرح است به عنوان مثال یک آزمون جاری برگزار کرده و بقیه را به دانشگاه ها واگذار کنیم و ایده های دیگر که مشغول کار برروی آنها هستیم
وی درخصوص چگونگی برگزاری آزمون دکتری افزود: این آزمون طبق روال گذشته برگزار می شود برنامه جدیدی در دست اجرا نیست.
اانتهای پیام/
بر چسب ها: مجتبی شریعتی نیاسر