پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

13:56:35 - شنبه 13 اردیبهشت 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
برگزاری جشنواره کشوری قرآن و عترت در پایتخت مقاومت
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان از برگزاری بیست و هشتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت از ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه در پایتخت مقاومت جهان اسلام خبر داد.

به گزارش دانشجو آزاد: مریم بستان، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۱۶ مرکز و واحد دانشگاهی پیام نور در سراسر استان کرمان داریم، اظهار داشت: ۹۶ رشته کارشناسی و ۱۶ هزار و ۴۱۸ دانشجو داریم؛ ۱۱۷ نفر اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های ما در استان هستند و ۳۶۸ نفر همکار اداری در سطح استان کرمان داریم.

وی با عنوان اینکه بعد از شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، هر ساله میزبان پنج هزار دانشجو از سراسر کشور در استان کرمان هستیم، گفت: اولین یادواره شهدای دانشجو را در سال جاری برگزار کردیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، با بیان اینکه بیست و هشتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور در استان کرمان برگزار می‌شود، افزود: ۶ هزار دانشجو از سراسر کشور در این مسابقات ثبت‌نام کردند که در هفت بخش با هم به رقابت می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره از ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه در استان کرمان برگزار می‌شود، بیان کرد: در مجموع ۶۰ نفر در بخش آوایی و ۶۰ نفر در بخش غیرآوایی به عنوان برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت انتخاب و معرفی می‌شوند.

بستان با بیان اینکه جشنواره قرآن و عترت در حقیقت تلاقی علم و ایمان در دانشگاه است که دانشجویان به آن اهمیت داده‌اند و این موضوع جای تقدیر دارد، گفت: این جشنواره یک الگو برای سایر دانشگاه‌ها در آموزش عالی است و اثر فرهنگی مذهبی خیلی خوبی دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، افزود: آیین افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت در گلزار شهدای کرمان و در جوار مرقد مطهر شهید سپهبد قاسم سلیمانی همراه با محفل انس با قرآن کریم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi