پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

15:14:09 - چهارشنبه 15 دی 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
به دنبال انتخاب موضوع جدید نباشید!
کدام پایان‌نامه، دست‌اندازهای علمی و صنعتی را پر می‌کند؟
ارتباط ویژه با صنعت و جامعه علمی در کشور، یکی از لازمه‌های این پروسه است؛ پروسه‌ای که باید در ابتدا با نیازسجی آغاز شود و با انتخاب محورهای مختلف از یک موضوع، با مشورت اهل نظر و اجرا، چکش‌کاری نهایی نیز صورت بگیرد.

به گزارش “دانشجوآزادخبرنامه دانشجویان ایران: هر وقت حرف از “پایان نامه” به وجود می‌آید، این دانشجویانی هستند که به دنبال یافتن موضوعی جدید برای اجرای یک پروژه ناسب و کارآمد می‌افتند و اگر در آستانه آغاز یک پایان نامه تمام عیار نیز باشند احتمالا بدون فوت وقت به دنبال جستجوی یک موضوع مطلوب می‌روند.

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تکمیل سایر موضوعات در عرصه‌های مختلف اما راه جالب‌تری به نظر می‌رسد؛ یکی از پیشنهاداتی که به نظر می‌رسد بتواند برای دانشجو و جامعه علمی هر کشوری موثر باشد، نوآوری یا تکمیل تحقیقاتی است که در جای دیگری آغاز شده و حتی تا مراحلی از آن، در قالب یک پژوهش، پایان نامه و یا حتی پروژه‌های سازمانی و غیر سازمانی از جمله دانشجویی، پیش رفته است اما به نتیجه‌ای که باید برسد، نرسیده و توسط مجری در همان مرحله رها شده است.

هر چند ممکن است به لحاظ ساختار و جایگاه، چیزی از یک پایان نامه کامل کم نداشته باشد اما واقعیت این است که بازدهی علمی پایان نامه‌هایی که محتوا را تکمیل نمی‌کنند، دردی از دانشگاه، جامعه علمی و صنعت دوا نمی‌کنند.

بر همین اساس به نظر می‌رسد که یکی از مهمترین روش‌های یافتن موضوع پایان نامه، جستجو در موضوعات پیشین یا محورهایی است که احتمال وجود نواقصی در نتیجه انها می‌رود.

ارتباط ویژه با صنعت و جامعه علمی در کشور، یکی از لازمه‌های این پروسه است؛ پروسه‌ای که باید در ابتدا با نیازسجی آغاز شود و با انتخاب محورهای مختلف از یک موضوع، با مشورت اهل نظر و اجرا، چکش‌کاری نهایی نیز صورت بگیرد.

اما در مهمترین بخش این گزارش، به چگونگی یافت موضوعات موجود در بین مقالات و پایان‌نامه‌هایی که تاکنون به ثبت رسیده‌اند می‌پردازیم.

یافتن مجله ISI توسط ژورنال فایندر
شاید این سوال به ذهن شما هم رسیده باشد که چطور می‌توان یک مجله ISI برای چاپ مقاله پیدا کرد. امروز می‌خواهیم چند ابزار آنلاین را به شما معرفی کنیم که یافتن مجله ISI را برای شما راحت می‌کند. ژورنال فایندر ابزاری است که شما با وارد کردن موضوع و گاهاً چکیده مقالات خود، می‌توانید لیستی از مجلات ISI را برای چاپ پیدا کنید.

پیدا کردن مجله ISI در بین مجلات الزویر
اگر شما می‌خواهید یک مقاله ISI در بین مجلات الزویر پیدا کنید باید به سراغ ژورنال فایندر الزویر بروید.

 شما باید پس از ورود به این سایت عنوان مقاله و چکیده آن را در بخش های مربوطه وارد کنید و در صورت نیاز حیطه موضوعی خود را نیز انتخاب نمایید. ژورنال فایندر الزویر کمک زیادی در پیدا کردن مجله ISI به شما خواهد کرد چرا که اطلاعاتی همچون ضریب تأثیر (ایمپکت فکتور)، مدت زمان مورد نیاز برای اکسپت و چاپ و همچنین درصد مقالات اکسپت شده را به شما می‌دهد.

افتن مجله ISI در بین مجلات اسپرینگر
مجلات چاپ شده به وسیله انتشارات اسپرینگر جزو باکیفیت‌ترین مجلات دنیا محسوب می‌شوند. اگر دوست دارید که یک مجله ISI در بین مجلات اسپرینگر پیدا کنید باید به ژورنال فایندر اسپرینگر بروید.

در این صفحه نیز شما باید چکیده مقاله خود را وارد کنید تا مجلات مرتبط به شما معرفی شود. این ابزار امکاناتی نظیر انتخاب مجله با ضریب تأثیر یا بدون آن و همچنین اوپن اکسس بودن مجله را به شما می‌دهد. همچنین ضریب تأثیر و دوره چاپ مجله نیز (ماهانه، فصلنامه و …) به شما ارئه می‌شود.

آموزش یافتن مجله ISI در سایر سایت‌ها
علاوه بر این دو ابزار که مختص جستجوی مجله در سایت‌های الزویر و اسپرینگر هستند برخی دانشگاه‌ها نیز چنین امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دهند. دانشگاه مک کوئیر استرالیا نیز یک ابزار آنلاین ژورنال یاب دارد که مجلاتی از سرتاسر جهان را به شما معرفی می‌کند.

از همین حالا می‌توانید جستجوی خود را برای کار روی موضوع کاربردی و نیمه کامل برای پایان نامه آغاز کنید؛ پس فرصت را از دست ندهید.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi