به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دبیر اجرایی مسابقات Acm، مسابقه برنامه نویسی ACM ICPC (مسابقه بین المللی برنامه نویسی دانشجویی) را شامل یک سلسله رقابتهایی دانست که به صورت مرحله ای و به منظور کسب سهمیه برای حضور در مرحله جهانی این مسابقه برگزار می شود.
‘سپهر صبوری’ افزود: شانزدهمین دوره مسابقات بین المللی برنامه نویسی دانشجویی (ACM ICPC) از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با همکاری دانشگاه KTH سوئد و دانشگاه صنعتی Jagiellonian لهستان تدارک یافته و به طور همزمان در این سه دانشگاه برگزار خواهد شد.
به گفته وی، ثبت نام متقاضیان شرکت در این رقابتها آغاز شده و اصلی ترین شرکت کنندگان آن، دانشجویان رشته های علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و ریاضی هستند.
صبوری خاطرنشان کرد: در این مسابقات، شرکت کنندگان در قالب تیم های سه نفره با استفاده از کامپیوتر به سوالات طرح شده پاسخ می دهند و ارزیابی تیم ها بر اساس جریمه های ارسال پاسخ نادرست و زمان حل سوالات خواهد بود.
تاریخچه برگزاری مسابقه برنامه نویسی ACM ICPC به سال ۱۹۷۰ برمی گردد و اکنون به عنوان معتبرترین و مهم ترین مسابقه برنامه نویسی دنیا شناخته می شود.
وی درباره سابقه برگزاری این مسابقه در دانشگاه امیرکبیر نیز توضیح داد: انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال ۱۳۸۰ به صورت سالانه مسابقه ای برای تعیین تیم های اعزامی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مسابقات غرب آسیا برگزاری می کند.
دبیر اجرایی مسابقات Acm ادامه داد: این مسابقات از سال ۱۳۹۱ در سطح ملی و از سال ۱۳۹۴ به صورت بین المللی و با همکاری دانشگاه های خارج از کشور برگزار می شود.
سالانه بیش از ۱۵۰ برنامه نویس از دانشگاه های مختلف ایران از جمله صنعتی شریف، تهران و شهید بهشتی در این رقابتهای حضوری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر شرکت می کنند.
این مسابقه زیر نظر «انجمن ماشین های محاسباتی ACM» که معتبرترین انجمن جهان در رشته های علوم و مهندسی کامپیوتر است برگزار می شود و سال گذشته،۴۰ هزار و ۲۶۶ دانشجو از دو هزار و ۷۳۶ دانشگاه و ۱۰۲ کشور جهان در رقابتهای آن شرکت کردند.