پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

15:45:59 - دوشنبه 7 مرداد 1398
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری استان کرمان؛
۱۷۰ هکتار از عرصه های مرتعی و جنگلی استان طعمه ی حریق شده است
رجبی زاده عنوان کرد:در سال جاری تا امروز نزدیک به ۱۷۰هکتار از منابع مرتعی وجنگلی استان طعمه ی حریق قرار گرفته است.

مهدی رجبی زاده مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری استان کرمان صبح امروز در اتوبوس مطالبه گری در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه حضور یافت و در پاسخ به سوالات خبرنگاران در خصوص آتش سوزی منابع طبیعی استان کرمان اظهار کرد: در سال جاری تا امروز نزدیک به ۱۷۰هکتار  ازمنابع مرتعی وجنگلی استان طعمه ی حریق قرارگرفته است که این آمار در مقایسه با سال گذشته ۷۲ هکتار بییشتر بوده است.

رجبی زاده با اشاره به اینکه روزی نیست که در منابع طبیعی استان آتش سوزی نباشد عنوان کرد:طبق آمارها ۹۰ درصد ازآتش سوزی هایی که امسال رخ داده است عامل انسانی بوده است که این آمار بسیار نگران کننده است.

وی در ادامه افزود: سازمان منابع طبیعی با همکاری نهاد های مختلف توانسته است در  خصوص جلوگیری از آتش سوزی جنگل ها اقداماتی را انجام دهد که بیشتر این اقدامات از طریق تشکل ها مردمی انجام می شود که در سطح استان ۴۲ تشکل  ایجاد شده است  وهر یک از آن ها ۶۴۵ عضو دارد.

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان با بیان اینکه از سال ۹۵ طرح مقابله با فرسایش بادی و گرد و غبار را تدوین شده است مطرح کرد: این طرح به ۵۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت که  برای مقابله با بیابان زایی۱۱ هزار هکتار نیاز به مالچ پاشی داشت که ۳۳۰۰ هکتار را انجام دادیم و برای امسال برنامه داریم ۲ هزار هکتار ماچ پاشی کنیم ضمن اینکه در این منطقه ۲۵۰۰ هکتار نهال کاری نیز انجام شده است.

 

این مقام مسئول اظهارکرد: حوزه آبخیز شمال استان ۱۰ و نیم میلیون هکتار است که در یک میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار آن سازه آبخیزداری ایجاد شده  است که با این کار سالانه ۳۶۰ میلیون مترمکعب آب مدیریت می شود  وباعث نفوذ سالانه  ۹۸ میلیون    متر نفوذ آب به سفره های آب زیرزمینی می شود.

رجب زاده خاطر نشان کرد: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای دوره ۱۰ ساله نیاز است تا ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب هر ساله به سفره زیرزمینی نفوذ داده شود.

وی با بیان اینکه شوراهای اسلامی روستاها علت تصرف اراضی ملی در روستاها بودند گفت: در طی ۲۰ سال گذشته حساسیت در بخش اراضی ملی وجود نداشته است و شورا ها سند محلی اعطاء کردند و بخشداری ها  نیز پروانه صادر کرده اند.

انتهای پیام/ی

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi