به گزارش دانشجو آزاد: مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ، صبح امروز در جمع خبرنگاران از اجرای موفق عملیات گسترده ارتقاء امنیت اجتماعی خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، در نتیجه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مشترک میان نیروهای قضایی و انتظامی، ۶۶ سارق تحت تعقیب دستگیر و ۳۰ قبضه سلاح گرم کشف و ضبط شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، در تشریح جزئیات این طرح گفت: در این عملیات، علاوه بر سلاحها، ۱۶ هزار و ۳۷۰ لیتر سوخت قاچاق نیز کشف و ضبط و ۱۴۴ فقره سرقت شناسایی شد.
کشف جرایم متنوع و دستگیری مجرمان حرفهای
بخشی با اشاره به ابعاد گسترده این طرح افزود: در جریان این عملیات، ۵۷۶ نفر از اتباع غیرمجاز شناسایی و از کشور طرد شدند. همچنین ۷۶ خردهفروش مواد مخدر، ۱۵۱ معتاد متجاهر، ۶ قاچاقچی، یک عامل تیراندازی و یک عامل آتشسوزی عمدی نیز دستگیر شدند.
به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، این عملیات با هدف شناسایی و برخورد با مجرمان سابقهدار، ناامنکنندگان محیطهای شهری و روستایی و مقابله با پدیدههای مخرب اجتماعی همچون قاچاق، اعتیاد و سرقت انجام شد.
تأکید بر تداوم برخورد قاطعانه
دادستان کرمان ضمن قدردانی از همکاری مردم با نیروهای انتظامی و امنیتی، تأکید کرد: برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی به صورت مستمر و بدون وقفه ادامه خواهد یافت و دستگاه قضایی با هرگونه رفتار مجرمانه بهطور قاطع برخورد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد که اجرای این طرحها نقش مهمی در پیشگیری از وقوع جرایم و افزایش احساس امنیت در میان شهروندان دارد و در برنامه کاری نیروهای امنیتی و انتظامی به صورت دائمی قرار گرفته است.