به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدمحمود دعایی که در سابقه اش حمایت از سران فتنه را نیز دارا می باشد؛ با حضور در منزل یکی از فعالان سابق جبهه ملی ایران که مرحوم شده است، بر پیکر وی با پرچم شیر و خورشید نماز میت خواند.
سیدمحمود دعایی نماینده ولی فقیه و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات بر پیکر عبدالعلی ادیب برومند در حالی نماز خواند که بر روی پیکرش پرچم شیر و خورشید قرار داده شده بود.
عبدالعلی ادیب برومند که بود؟
عبدالعلی ادیب برومند ۹۲ ساله، گرچه طی سال های گذشته بیشتر به عنوان یک چهره هنری در زمینه شعر در برخی رسانه ها اخباری از وی منتشر می شد، اما با رجوع به سوابق وی به نکات قابل تأملی خواهیم رسید.
عبدالعلی ادیب برومند (زاده ۱۳۰۳ گز-۲۳ اسفند ۱۳۹۵) که طی سال های گذشته و پس از کریم سنجابی رئیس هیئت رهبری و شورای مرکزی جبهه ملی ایران شده بود و از اعضای مؤثر این جبهه در سال های پیش از انقلاب و پس از آن بوده است.
گفتنی است جبهه ملی، از همان ابتدا با حاکمیت اسلام و روحانیت مخالف بودند بطوریکه این جبهه حتی حاضر نشد در محکومیت رژیم پهلوی به خاطر سرکوب قیام پانزده خرداد که در آن هزاران نفر کشته شدند بیانیه صادر کند. این در حالی بود که شخص مصدق به جزئیترین نامهها و کارت پستالها در موضوعات مختلف و به کوچکترین حوادث سیاسی کشور پاسخ و واکنش میداد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز جبهه ملی در اعتراض به روند و نتیجه انتخاباتها، مخالفت با ولایت فقیه و حاکمیت اسلام و روحانیت تا آنجا پیش رفت که ضمن محکوم کردن لایحه قصاص که حکم قرآن و دستور اسلام است، مردم را به راهپیمایی علیه این لایحه دعوت کرد و امام خمینی(ره) با اعلام اینکه «جبهه ملی از امروز محکوم به ارتداد است»، آنها را از صحنه سیاسی بیرون کرد و به حیات سیاسی آنها در کشور پایان داد…. اما بعد از گذشت سیزده سال، جبهه ملی در سال ۱۳۷۳ تحت رهبری ادیب برومند مجدداً احیا شد و به مخالفتهای خود با جمهوری اسلامی ادامه داد که وی نیز در روز دوشنبه ۲۳ اسفندماه دارفانی را وداع گفت.
نماز برای میت یا زنده کردن حیات یک جریان سیاسی؟
حضور سیدمحمود دعایی بر سر پیکر ادیب برومند در حالی صورت گرفت که وی مدعی پیروی از خط امام(ره) بوده و مشخص نیست ارتباط وی با جریان جبهه ملی در حالیکه همچنان با عنوان نماینده ولی فقیه در مؤسسه اطلاعات مشغول به فعالیت می باشد، قابل جمع است.
این اقدام دعایی گرچه شاید در خوشبینانه ترین حالت ابتدا در ذهن مخاطب اینگونه مطرح شود که این اقدام جهت گرامیداشت یک شاعر بوده است؛ اما خواندن نماز میت با پرچم شیر و خورشید دوران ستم شاهی این نگاه خوشبینانه را تحت تاثیر قرار می دهد.