پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

17:44:22 - چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
وزارت علوم و اتاق بازرگانی تفاهم نامه مشترک امضا کردند
وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و اتاق بازرگانی ایران در اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای حاشیه خزر ، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش  “دانشجو آزاد” به نقل از مهر، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و اتاق بازرگانی ایران در اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای حاشیه خزر ، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم نامه را وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و مهندس شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران امضا کردند.

 معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم هدف از امضای این تفاهم نامه را استفاده از توانمندی های مراکز رشد ، پارک های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی برای علمی کردن تبادلات اقتصادی و همچنین استفاده از توانمندی های بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تجاری کردن اختراعات ، ایده ها و تحقیقات اعلام کرد.

احمدی تصریح کرد: مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی نقش مهمی در توسعه اقتصاد دانش بنیان دارد .

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتاق بازرگانی ایران در اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای حاشیه خزر ، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم نامه را دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و مهندس شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران امضا کردند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم هدف از امضای این تفاهم نامه را استفاده از توانمندی های مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی برای علمی کردن تبادلات اقتصادی و همچنین استفاده از توانمندی های بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تجاری کردن اختراعات، ایده ها و تحقیقات اعلام کرد.

احمدی تصریح کرد: مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی نقش مهمی در توسعه اقتصاد دانش بنیان دارد.

بر چسب ها:
پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi