به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان جنایات منافقین بر کسی پوشیده نیست، آمار هموطنان ما که توسط منافقین به شهادت رسیدند تقریبا نزدیک ۲۰ هزار نفر است، البته این آمار علاوه بر افرادی است که به فیض جانبازی نائل شدند. علاوه براین شخصیتهای به نام کشور مثل شهید قاضی طباطبایی در تبریز، شهید مدنی، شهید صدوقی، شهید دستغیب و آیت الله قدوسی توسط منافقین شهید شدند و بعد هم قضایای هفتم تیر و شهادت دو تن از بزگوراران از دستگاه قضایی و تعدادی از نمایندگان مجلس اتفاق افتاد و بعد هم شهادت شهید رجایی و شهید باهنر. اینها جنایاتی بود که منافقین رقم زده بودند و نزدیک بیست هزار انسان بی گناه را به شهادت رساندند.
بسیاری از مردم در سالهای اول انقلاب شاهد بودند که اعضای گروهک تروریستی منافقین مثل داعش امروز، چگونه مردم عادی را فقط به صرف اینکه چادر به سر داشتند و یا حزب الهی بودند به طرز وحشیانهای به خاک و خون میکشاندند و حالا عده ای به دنبال تطهیر چهره منحوس آنها هستند.
بر آن شدیم تا واقعیت اعدام های سال ۶۷ را از زبان سید حمید روحانی مؤسس و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بیان کنیم تا واقعیت بر همگان روشن شود.
سید حمید روحانی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان در خصوص اعدام های سال ۶۷ و عوامل و چرایی آن ها اظهار کرد: در سال ۶۷ منافقین به تحریک صدام حمله علنی خود را به ایران آغاز کردند که منافقین اسم آن را فروغ جاویدان و رزمندگان ایرانی هم اسم آن را مرصاد گذاشتند.
مؤسس و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی ادامه داد: منافقینی که در زندان توبه کردند و به دو، سه و پنج سال محکوم شده بودند همزمان با حمله منافقین بغداد در زندان های مختلف در سراسر کشور به آشوب کشیدن زندان و هم صدایی منافقین پرداختند.
روحانی با بیان اینکه این اقدامات نشان داد که توبه منافقین یک توبه فریبکارانه برای آماده شدن برای یک روز خاص بود، تصریح کرد: بعد از این اقدام آشوبگرانه منافقین در زندان های ایران، امام (ره) دستور دادند که مقامات قضایی که در موضع هستند پرونده آن ها را بررسی کنند و منافقین را به مجازات خود برسانند چون افراد خطرناکی برای امنیت کشور و جان ملت هستند.
مؤسس و رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی در ادامه عنوان کرد: از این جهت چند نفر در دستگاه قضایی مسئول شدند که به پرونده منافقین رسیدگی کنند و من آن زمان به دلیل اینکه جلد سوم کتاب نهضت امام را که مربوط به منافقین بود، می نوشتم با بسیاری از این منافقین که جزء آشوب گران بودند مصاحبه گرفتم.
وی خاطر نشان کرد: یکی از این افراد خانمی بود به اسم آیت اللهی، ایشان که از توابین بود و موضع منفی نسبت به سازمان مجاهدین خلق داشت اما همین فرد در زندان چنان آشوب کرد و زندان را به آتش کشید که خانم هایی را که از توابین واقعی بودند به شدت شکنجه داد و موی یکی از خانم ها را چنان کشیده بود که کاملا از ریشه کنده شده و اندازه کف دست سفیدی مغز سر او نمایان شده بود.
مؤسس و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بیان کرد: وقتی این خانم را به بازجویی کشیدند که شما از توابین بودید چرا این کار را کردید، در پاسخ گفته بود من ۷ نفر از بستگان نزدیک خودم را به سازمان کشاندم که همه این ها یا کشته یا از کشور فراری شدند مگر می توانم از آن ها برگردم، اگر آن ها به جهنم می روند یا به بهشت ،من هم باید بروم.
روحانی در ادامه توضیح داد: لذا مطرح کردن این صحبت ها برای این بود که بفهمید این افرادی که اعدام شدند چه شخصیت هایی داشتند لذا منافقین آشوبگر که تعداد آن ها هم در سراسر کشور خیلی زیاد نبود محاکمه شدند و خودشان اعتراف کردند که با منافقین هم صدا هستند لذا حکم اعدام آن ها صادر شد و مجازات شدند.
وی با اشاره به اینکه منافقین بعد از اعدام دوستان خود، بیکار ننشستند، اظهار کرد: منتها منافقین اینجا بیکار ننشستند و با نفوذی که در بیت شیخ حسینعلی منتظری داشتند، ایشان را تحریک کردند و همانطور که امام در نامه خود نوشتند، گفتند که تعداد کشته شدگان را به آلاف و الوف رساندند.
مؤسس و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی افزود: منتظری با سر و صدا و دروغ هایی که منافقین یاد او داده بودند صحبت هایی را مطرح کرد و در نتیجه جوی را برعلیه نظام درست کردند که اعدام هزاران نفر بوده در حالی که همه یک صحنه سازی بیش نبود.
روحانی با اشاره به نواری که چند وقت اخیر از آقای منتظری منتشر شد، تشریح کرد: این نوار که به نفع تشکیلات منافقین ولی در واقع به ضرر آن ها تمام شد را بیت شیخ حسینعلی منتظری منتشر کرد که جز شکست چیزی برای آن ها نداشت.
وی تصریح کرد: این نوار نشان می داد چهار نفر از کسانی که در محاکمه منافقین نقش داشتند از جمله آقای پورمحمدی وزیر دادگستری، نیری، یونسی و حجت الاسلام رئیسی که نزد منتظری رفتند تا برای او توضیح دهند که کسانی را که ما حکم اعدام برای آن ها صادر کردیم چه ویژگی ها و چه موضعی داشتند ولی منتظری بدون اینکه اجازه دهد تا این ها حرف بزنند به آن ها حمله می کند.
مؤسس و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی افزود: منتظری به مدت ۳۳ دقیقه پشت سر هم حرف می زند و بعد از این زمان یکی از ۴ فردی که در آنجا حضور داشتند شروع می کند توضیح دهد تا چه کسانی را اعدام کردند باز منتظری اجازه نمی دهد و حرف خود را می زند.
روحانی در پایان عنوان کرد: منتظری آن قدر دهن بین، کانالیزه شده و وابسته به تشکیلات منافقین بود که حتی حاضر نشد حرف های طرف مقابل را بشنود و همه حرف هایی را که شنیده بود تکرار کرد و کسانی را که حکم خدا را اجرا کرده بودند زیر سوال برد.
انتهای پیام/