پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

20:45:03 - سه شنبه 9 اردیبهشت 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
ضرورت تقویت ارتباطات کارآفرینان در پارک‌ها و مراکز فناور
بنیانگذار استارتاپ بیزی‌بل بر ضرورت تقویت ارتباطات کارآفرینان در پارک‌ها و مراکز فناور تاکید کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر این ارتباطات بسیار ضعیف است و باید با راه‌اندازی هتل‌های کارآفرینی در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری این ارتباطات را تقویت کرد.

به گزارش دانشجو آزاد: دکترمهدی اکبری فامیله در مراسم رونمایی از اولین هتل کارآفرینان جهان که در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: همواره علاقه‌مند بودم کشور ایران صاحب اولین هتل کارآفرینی جهان شود. متاسفانه در اکوسیستم استارتابی کشور همواره ارتباطات ضعیفی بین کارآفرینان وجود دارد به همین دلیل نیز خطا بالا می رود و هزینه های استارتاب ها زیاد می شود. در نهایت زمان رسیدن به موفقیت افزایش می یابد.

وی در ادامه بر ضرورت ایجاد هتل های کارآفرینی در مراکز پارک و فناوری دانشگاه ها تاکید و تصریح کرد: متاسفانه در دانشگاه ها و مراکز علم و فناوری از مهمانسراها و مراکز اقامتی استفاده مطلوبی صورت نمی گیرد. در صورتی که اگر هتل یا مراکز اقامتی در دل این مراکز ایجاد شود ارتباطات اعضای پارک و شرکت های فناور با داخل و خارج بیشتر می شود و وقتی این ارتباطات افزایش یافت اشتباهات و خطاها نیز کاهش می یابد.

اکبری فامیله تاکید کرد: در حال حاضر ۱۳ تا خدمت به کارآفرینان پارک علم و فناوری در حوزه های روانشناسی، هوش مصنوعی، ورزشی، زیبایی و مد، درمانی،‌ بیمه،‌ بلاکچین،‌ نانو تکنولوژیک،‌ هتل داری، گردشگری، بازایابی، رباتیک و غیره ارائه می شود.

این کارآفرین خاطرنشان کرد: ما یک سری تورهای یک و دو روزه را نیز برای بازدید از کارخانه ها و شرکت های موفق برای کارآفرینان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار کردیم. علاقه‌مند هستیم دانشگاه ها و مراکز فناوری را به یک هتل کارآفرین تبدیل کنیم. بنابراین خوشحال هستیم این هتل برای اولین بار در ایران راه اندازی شده است.

در ادامه این مراسم دکتر امیدوار، رئیس پژوهشکده مواد و انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعدادی از هم وطنانمان در حادثه بندر شهید رجایی اظهار کرد: در هتل های کارآفرینی صرفا مسائل آموزشی مطرح نمی شود؛ بلکه قصد داریم مسائل حاشیه ای نظیر بیمه و غیره نیز به کارآفرینان ارائه دهیم.

انتهای پیام

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi