به گزارش دانشجو آزاد: رضا وزیرینژاد ظهر امروز در نشست خبری در مرکز کوهورت به دستاوردهای این مرکز پرداخت و اظهار کرد: در حوزه تحقیقات دانشگاه اتفاقات خوبی رقم خورد و در حال حاضر ۹ مرکز تحقیقات داریم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: در دانشگاه اگر از ۳ پژوهشکده بیشتر داشته باشیم میتوانیم پژوهشگاه هم داشته باشیم و ما این افق بلند را دیدیم.
وی عنوان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون شرایطی در دانشگاه ایجاد شد که با وجود داشتن سه پژوهشکده به این هدف دست یابیم و در آینده نزدیک امکان تحقق پژوهشگاه بهوجود میآید.
وزیری از آزمایشگاه جامع تحقیقات یاد کرد که مورد تاکید وزارتخانه است و افزود: آزمایشگاه با وضعیت مطلوب برنامههایی دارد و بزودی گزارش فعالیتهای آن ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری و رشد دانشگاه نیز راهاندازی شده که در این مرکز شرکتهای زیادی فعالند.
وزیری با بیان اینکه بهدلیل گرفتاریهای کاری همکاران بالینی معمولا در حوزه پژوهش وارد نمیشدند، ادامه داد: در دانشگاه رفسنجان برای اولینبار سیاستگذاری کردیم که همکاران هیاتعلمی و پژوهشی وارد عرصه شدند و با سازوکاری که اعمال شد در حال حاضر وضعیت صفر و یک از ۶۰ نفر به ۲۹ نفر کاهش یافته و ۵۰ درصد همکاران بالینی از نظر پژوهشی سطح مطلوبی دارند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه سخنانش به بحث ارتباط دانشگاه با صنعت پرداخت و بیان داشت: صنعت از مباحث مهمی بود که هم پتانسیلهای حوزه سلامت را به صنعت انتقال بدهیم هم حمایت مالی صنایع را برای دانشگاه بگیریم و در همین راستا مرکز تحقیقات ایمنی شغلی به کمک مجتمع مس در دانشگاه تاسیس شد.
وی اضافه کرد: در حوزه فناوری،
ارتباط با صنعت از مباحث بسیار مهمی است که بهطور جدی آن را دنبال میکنیم که در راستای ارتقای سلامتی شهروندان نتیجهبخش خواهد بود.
وزیری خاطرنشان کرد: در بحث بیماریها هشت بیماری در بررسی داریم که هرچه اطلاعات بیشتری در حوزه این بیماریها داشته باشیم میتوانیم در درمان آنان و حتی پیشگیری کمک بسزایی دارد.
وی از فعالیت مرکز کوهورت یاد کرد و گفت: تلاش کردیم کوهورت به شکل شایستهای فعالیتش را ادامه دهد و علیرغم تغییر و تحولات و نبود اعتبارات اما برای حفظ کوهورت از اعتبار پژوهشی دانشگاه مخارج آن را تامین کردیم و خلائی در برنامههای کوهورت ایجاد نشد.
مجلات دانشگاه در حوزه پژوهش از مباحث دیگری بود که معاون دانشگاه به آن پرداخت و تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سال ۱۳۹۲ مجله انگلیسی زبان راهاندازی کردیم که خوب عمل کرده و مقالات بسیار زیادی از نقاط مختلف دنیا دریافت میکند و نلاش میکنیم در سطح isi ادامه پیدا کند.