پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

14:00:58 - شنبه 3 آبان 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
جشن ازدواج ۱۵۵ زوج دانشجوی کرمانی برگزار می‌شود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان گفت: جشن ازدواج ۱۵۵ زوج دانشجو از سراسر استان برگزار می‌شود.

به گزارش دانشجو آزاد:  حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی زنگی‌آبادی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان» با اشاره به برنامه هرساله برگزاری ازدواج آسان از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: امسال نزدیک به ۳۰۰ نفر از دانشجویان در قالب ۱۵۵ زوج جوان از ۱۵ واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از کهنوج تا کوهبنان در جشن ازدواج آسان شرکت می‌کنند.
 
 وی با بیان اینکه این مراسم با هدف ترویج ازدواج آسان و تقویت فرهنگ زندگی مشترک در میان جوانان دانشگاهی برگزار می‌شود، افزود: از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سفر زیارتی چهارروزه رایگان به مشهد مقدس برای تمامی زوجین تدارک‌دیده‌شده است.
 
 نوآوری معنوی در ازدواج دانشجویی؛ پیمان با شهدا
 
 زنگی‌آبادی با اشاره به ابتکار ویژه امسال گفت: در سال‌های گذشته همواره مراسم ازدواج دانشجویی در استان برگزار می‌شد، اما امسال تصمیم گرفتیم با الهام از فرهنگ ایثار و شهادت، نوآوری معنوی تازه‌ای ایجاد کنیم که تاکنون در کشور مشابه آن برگزار نشده است.
 
 به گفته او، پیش از آغاز جشن اصلی، همه زوج‌ها به گلزار شهدای کرمان می‌روند تا با حضور بر سر مزار سردار دل‌ها حاج‌قاسم سلیمانی و سایر شهدا، با آرمان‌های آنان تجدید پیمان کنند.
 
 وی ادامه داد: برای هر زوج دو صندلی در کنار یکی از مزار شهدا در نظر گرفته شده و این انتخاب کاملاً تصادفی است. ما به زوجین می‌گوییم «رزق شما در زندگی با این شهید است»، بدون اینکه خودشان یا ما بدانیم کنار مزار کدام شهید خواهند نشست. در آنجا متنی به سبک پیمان آماده کرده‌ایم تا در فضایی معنوی، عهد خود را با شهدا برای ساخت زندگی‌ای ساده و مؤمنانه امضا کنند.
 
 برنامه‌های متنوع و نمادین در روز جشن
 
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان درباره جزئیات روز برگزاری جشن گفت: مراسم اصلی ساعت ۱۵ روز دوشنبه در محل دانشگاه آزاد اسلامی کرمان برگزار خواهد شد. در این روز، همه خودروهای زوجین توسط خود دانشجویان در پارکینگ تزیین می‌شود؛ این اقدام نمادی از نشاط، همدلی و ترویج فرهنگ ازدواج آسان در میان جوانان است.
 
 زنگی‌آبادی افزود: کاروان عروس و دامادها از سطح شهر عبور می‌کند و سپس در دانشگاه مراسم رسمی برگزار می‌شود. باوجود شرایط اقتصادی سخت، این حرکت جمعی نوعی تبلیغ مثبت برای تشویق دیگر جوانان به ازدواج و تشکیل خانواده است.
 
 حمایت نهادها و حضور عموم مردم
 
 وی گفت: برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم، از ظرفیت دستگاه‌های مختلف از جمله اداره کل ورزش و جوانان، شهرداری و دیگر نهادها استفاده کردیم تا در حد امکان امکانات رفاهی و هدایایی برای زوجین فراهم شود و یک خاطره ماندگار برایشان رقم بخورد.
 
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر مردمی‌بودن جشن افزود: حضور در مراسم برای عموم آزاد است.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi