پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

12:04:55 - جمعه 11 فروردین 1396
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
معرفی چند اپلیکیشن کاربردی؛
ترفندهایی برای باز کردن انواع فایل‌ها در اندروید +دانلود
به لطف تعداد بسیار زیاد اپلیکیشن‌هایی که اکنون در دسترس قرار گرفته‌اند، می‌توان مشکل یادشده را برطرف کرد. کاربران به‌راحتی می‌توانند در اندروید، اپلیکیشنی را جایگزینن اپلیکیشن‌های دیگر کنند. در این گزارش آموزش می‌دهیم که با استفاده از اپ‌های اندروید چه فایل‌هایی را می‌توانید بخوانید یا اجرا کنید.

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛اندروید یک سیستم‌عامل تماما متن باز محسوب می‌شود؛ اما به‌طور پیش‌فرض امکان خواندن یا اجرای همه‌ی فایل‌ها در آن وجود ندارد. در هر صورت به لطف تعداد بسیار زیاد اپلیکیشن‌هایی که اکنون در دسترس قرار گرفته‌اند، می‌توان مشکل یادشده را برطرف کرد. کاربران به‌راحتی می‌توانند در اندروید، اپلیکیشنی را جایگزینن اپلیکیشن‌های دیگر کنند. در این گزارش آموزش می‌دهیم که با استفاده از اپ‌های اندروید چه فایل‌هایی را می‌توانید بخوانید یا اجرا کنید.

 در این مطلب روش های باز کردن انواع فایل ها در سیستم‌عامل اندروید را به شما آموزش خواهیم داد.

خواندن و ویرایش فایل‌های آفیس
در فروشگاه پلی‌استور تعداد بسیار زیادی اپلیکیشن برای خواندن و ویرایش فایل‌های آفیس وجود دارد. گوگل‌درایو و مایکروسافت‌آفیس از جمله اپ‌هایی هستند که از نظر فنی برای مشاهده‌ به کار می‌روند؛ بنابراین با استفاده از اپ‌های یادشده امکان خواندن و مشاهده‌ی فایل‌های آفیس را خواهید داشت، اما نمی‌توانید این نوع فایل‌ها را ویرایش کنید. اگر در سیستم‌عامل اندروید به دنبال خواندن، ویرایش و ذخیره‌ی فایل‌هایی مثل DOCX، XLSX، PPT یا پی‌دی‌اف هستید بهترین راه استفاده از اپلیکیشن‌های مخصوصی است که بدین منظور طراحی شده‌اند. برای یادآوری بد نیست اشاره کنیم فایل‌های یادشده می‌توانند سند متنی (گوگل)، صفحات گسترده (گوگل)، اسلاید (گوگل)، ورد، اکسل یا پاورپوینت باشند. این نوع اپلیکیشن‌ها می‌توانند فایل‌های یادشده را به پی‌دی‌اف تبدیل کنند و علاوه بر این، اپلیکیشن گوگل‌درایو هم به‌صورت پیش‌فرض امکان خواندن فایل‌ پی‌دی‌اف را دارد.

پی‌دی‌اف DOCX XLSX PPTX ODT RTF ODS TXT
گوگل‌درایو بله بله بله بله بله بله بله بله
WPS OFFICE بله بله بله بله بله بله بله بله
اپلیکیشن‌های مایکروسافت‌آفیس خیر بله بله بله خیر خیر خیر خیر

باید اشاره کنیم که تعداد کمی از تولیدکنندگان گوشی‌ هوشمند، اپلیکیشن WPS Office را به‌طور از پیش نصب‌شده روی محصولات خود ارائه می‌دهند. اپلیکیشن یادشده، تبلیغاتی به نمایش درمی‌آورد که برای غیر فعال کردن این آگهی‌ها، دریافت فونت‌های جدید و فعال شدن امکان تبدیل فایل‌ها روی اندروید باید مبلغی پرداخت کنید. افزون بر این مطمئنا بسیاری از کاربران از قابلیت بسیار خوب دراپ‌باکس برای همگام‌سازی محتوا بین گوشی هوشمند، تبلت و پی‌سی بهره می‌برند‌. یکی‌ دیگر از گزینه‌های موجود برای باز کردن و خواندن فایل‌های آفیس در سیستم‌عامل اندروید، اپلیکیشن کینگ‌سافت آفیس است.

خواندن فایل‌های ePub و سایر کتاب‌های الکترونیکی
برای باز کردن و مطالعه‌ی کتاب‌های ePub و دیگر کتاب‌های الکترونیکی نیاز به یک کتاب‌خوان اختصاصی دارید. بدین منظور پیشنهاد ما اپلیکیشن Moon+ Reader است. این اپ علاوه بر فایل‌های ePub امکان خواندن فایل‌های , mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zipp و… دارد.

باز کردن، مرتب‌سازی و ویرایش عکس‌ها
اپلیکیشن گوگل‌فوتوز به‌صورت پیش‌فرض روی بسیاری از گوشی‌های هوشمند اندروید نصب شده است. این اپ حتی امکان کار با فایل‌های RAW هم دارد. اما درصورتی‌که بخواهید با گوشی یا تبلت اندروید کارهای مختلفی روی عکس‌ها انجام دهید، پیشنهاد ما به شما استفاده از اپلیکیشنRawDroid Pro است. البته این اپ رایگان نیست ؛ولی با پرداخت ۵.۴۰۰ یورو در گوگل‌پلی یا ۳.۷۷۷ یورو در اپ‌استور آمازون، می‌توانید فرمت‌های زیر را با استفاده از این اپلیکیشن باز کنید:

.۳fr (Hasselblad), .arw .srf .sr2 (Sony), .bay (Casio), .crw, .cr2 (Canon), .cap, .iiq, .eip (Phase_One), .dcs, .dcr, .drf, .k25, .kdc (Kodak), .dng (Adobe), .erf (Epson), .fff (Imacon), .mef (Mamiya), .mos (Leaf), .mrw (Minolta), .nef, .nrw (Nikon), .orf (Olympus), .pef, .ptx (Pentax), .raf (Fuji), .raw, .rw2 (Panasonic), .raw, .rwl, .dng (Leica), .srw (Samsung) und .x3f (Sigma)

پخش فایل‌های تصویری در اندروید
شاید بسیاری از شما با مدیاپلیر VLC برای پی‌سی آشنایی داشته باشید. این نرم‌افزار امکان پخش هر نوع فایل را در رایانه‌ها فراهم می‌کند و حالا نسخه‌ی اندروید آن هم در دسترس قرار گرفته است. با استفاده از اپلیکیشن VLC می‌توانید تقریبا تمام فرمت‌های صوتی و تصویری را روی سیستم‌عامل اندروید پخش کنید. این اپ حتی امکان استریم آنلاین محتوای چندرسانه‌ای هم فراهم آورده است. افزون بر این می‌توانید با VLC از قابلیت‌هایی مثل زیرنویس، چرخش خودکار صفحه و اصلاح نسبت تصویری بهره ببرید. از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌توان به امکان تنظیم شفافیت تصویر و تنظیم بلندی حجم صدا با استفاده از ژست‌های حرکتی و پشتیبانی از ویجت اشاره کرد.

دو پخش‌کننده‌ی بسیار خوب دیگر با نام‌های MoboPlayer و MX Player برای اندروید در دسترس قرار دارند که هر دو از زیرنویس‌ها، صوت چندگانه، استریم زنده و لیست پخش پشتیبانی می‌کنند. علاوه بر این، دو اپلیکیشن مورد بحث امکان پخش بسیاری از فرمت‌های تصویری را دارند. قابلیت مهم دیگر در این دو اپلیکیشن، بوک‌مارک است. اگر در حین تماشای یک فایل تصویری کاری برایتان پیش آید و بخواهید مدتی بعد مجددا آن را مشاهده کنید، این دو اپ امکان تماشای ادامه‌ی فایل را فراهم می‌کنند.

پخش فایل‌های صوتی
پخش‌کننده‌ی صوتی پیش‌فرض سیستم‌عامل اندروید هیچ مشکلی با فایل‌های ام‌پی‌۳ ندارد و علاوه بر این، امکان پخش فایل‌های ام‌پی‌۴، ۳جی‌پی، M4A، OTA، MKV و فایل‌های صوتی TS را دارد؛ اما این پخش‌کننده برای اجرای برخی فرمت‌های صوتی با مشکل مواجه می‌شود.

مسلما بیشتر کاربران دستگاه‌های مجهز به سیستم‌عامل اندروید، موزیک‌ها یا محتوای صوتی مختلفی روی گوشی‌ یا تبلت خود دارند و دیر یا زود به یک پخش‌کننده‌ی صوتی قدرتمند نیاز پیدا خواهند کرد. در اینجا، ما پنج اپلیکیشن بسیار قدرتمند پخش فایل‌های صوتی اندروید را به‌شما معرفی می‌کنیم. این اپلیکیشن‌ها امکان پخش بیشتر فایل‌های صوتی را دارند و امکانات اضافه‌ی آن‌ها، باعث شده است بین کاربران اندروید طرفداران زیادی به خود جذب کنند.

PowerAmp
این اپلیکیشن علاوه بر فایل‌های MP3 از فرمت‌های MP4; M4A; ALAC; OGG; WMA; FLAC; WAV; APE; WV و TTA نیز پشتیبانی می‌کند. امکانات بسیار قدرتمند، رابط کاربری جذاب و تطبیق‌پذیری بالا، باعث شده‌اند PowerAmp یکی از پر استفاده‌ترین اپلیکیشن‌های پخش فایل‌های صوتی در اندروید باشد. این اپلیکیشن‌ در نسخه‌ی Triall رایگان و نسخه‌ی پولی منتشر شده است.

MortPlayer Music
یک گزینه‌ی مناسب برای پخش‌فایل‌های صوتی در سیستم‌عامل اندروید، MortPlayer Musicاست که امکان پخش تمام فرمت‌های پشتیبانی شده توسط PowerAmpp را دارد. علاوه بر این، با استفاده از MortPlayer Music می‌توانید فایل‌هایی با فرمت FLAC و WMA را نیز پخش کنید.

باز کردن و استخراج فایل‌های فشرده در اندروید
اپلیکیشن B1 Free Archiver امکان باز کردن فایل‌هایی با فرمت‌های زیر را دارد:

۷z, apk, a, ar, arj, bz2, bzip2, cab, deb, gz, gzip, jar, iso, lha, lzh, lzma, mtz, rpm, tar, tar.bz2, tbz, tbz2, tar.gz, tgz, tpz, taz, tar.lzma, tar.xz, tar.Z, xap, xar, xz, Z, zipx.

اگر به دنبال یک اپ مدیریت فایل در اندروید هستید که امکان باز کردن فایل‌های فشرده هم داشته باشد، AndroZip یک گزینه‌ی بسیار مناسب برای شما است. این اپلیکیشن از طراحی بسیار ساده‌ای بهره می‌برد و به کاربران اجازه می‌دهد به‌راحتی فایل‌های موجود روی حافظه‌ی دستگاه‌های اندروید را فشرده‌سازی یا رمزنگاری کنند. علاوه بر این، با استفاده از اپلیکیشن مورد بحث می‌توانید فایل‌های فشرده‌ی تبلت یا گوشی اندروید خود را مدیریت کنید.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi