پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

16:48:35 - یکشنبه 14 دی 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
برپایی میز خدمت تعویض اسناد دفترچه‌ای در گلزار شهدای کرمان
در راستای اجرای برنامه‌های اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در هفته مقاومت، روز شنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با ششمین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، میز خدمت تعویض جهادی اسناد دفترچه‌ای با حضور کارشناسان ثبت اسناد و املاک استان و میز ارائه مشاوره حقوقی با حضور رئیس و اعضای سازمان بسیج حقوقدانان استان در محل گلزار شهدای بین‌المللی کرمان برگزار شد.

به گزارش دانشجو آزاد:   در راستای اجرای برنامه‌های اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در هفته مقاومت، روز شنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با ششمین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، میز خدمت تعویض جهادی اسناد دفترچه‌ای با حضور کارشناسان ثبت اسناد و املاک استان و میز ارائه مشاوره حقوقی با حضور رئیس و اعضای سازمان بسیج حقوقدانان استان در محل گلزار شهدای بین‌المللی کرمان برگزار شد.

گفتنی است در این موکب، علاوه بر ارائه خدمات و معاضدت‌های ثبتی و حقوقی به زائران گرامی شهدا، برنامه پذیرایی از حاضران نیز اجرا شد.

محمدسعید ابراهیمی مسئول روابط عمومی ثبت استان کرمان در حاشیه این میز خدمت با اشاره به بی‌اعتباری اسناد مالکیت دفترچه‌ای ابراز کرد: مطابق ماده ۱۱ قانون جامع حدنگار و تبصره ذیل آن، اسناد مالکیت دفترچه‌ای باید به سند حدنگار (تک‌برگ) تبدیل شوند و ارائه خدمات ثبتی به اسناد مالکیت دفترچه‌ای ممنوع است.

وی افزود: از همین‌رو تعویض اسناد دفترچه‌ای از ابتدای سال جاری در اولویت این اداره کل قرار گرفته است و در بازه زمانی ۹ماهه، نرخ تعویض اسناد دفترچه‌ای بیش از ۵برابر رشد را به ثبت رسانده است.

ابراهیمی تصریح کرد: به عبارت دیگر مفهوم تبصره ماده ۱۱ قانون جامع حدنگار این است که دارندگان اسناد قدیمی ممنوع‌الخدمات هستند و شرط برخورداری مجدد آنان از خدمات و مزایای سند مالکیت، تعویض اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ است.

وی در خاتمه یادآور شد: تعویض اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ با صرف وقت و هزینه بسیار اندک صورت می‌گیرد.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi