پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

21:10:40 - جمعه 4 تیر 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
این توپک ها برای تزیین سفره افطارتان بی نظیر هستند!!!
خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید.

به گزارش “دانشجوآزاد

 توپک های خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان

مواد لازم برای توپک های خرمایی :

خرما : ۲۵۰ گرم ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )گردوی خرد شده ریز : ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده ریز : ۱۰۰ گرم
بادام خرد شده ریز : ۱۰۰ گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین : مقداری

این توپک ها برای تزیین سفره افطارتان بی نظیر هستند!!!

طرز تهیه توپک خرمایی :

خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را روز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.
پسته، بادام و گردو  خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست کنید.
این گلوله ها رادرون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.

 

نکته ۱ : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید.

سیمرغ

بر چسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi